Help

Heb je wat extra informatie nodig om aan de slag te gaan met Waarnemingen.be? Geen nood, wij helpen je op weg! Neem gerust contact met ons op via info@waarnemingen.be indien je vraag hier niet wordt beantwoord.

Nieuwe gebruiker

We trachten Waarnemingen.be zo gebruiksvriendelijk te houden. Mocht je toch vragen hebben neem dan contact op via info@waarnemingen.be of kijk op ons forum.

Iconen

Wat betekenen de iconen op Waarnemingen.be? Je vind het in ons iconen-overzicht

Contact

Wij staan voor je klaar! E-mail ons op info@waarnemingen.be. Het gros van de e-mails wordt binnen enkele uren beantwoord. Indien telefonisch contact gewenst is dan kan je dat via de mail aanvragen. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Geef duidelijk aan waarover je contact wilt en op welk nummer je bereikbaar bent. Indien de vraag niet via de mail is op te lossen, zullen wij telefonisch contact met je opnemen.

Beeldherkenning

Wij maken gebruik van automatische beeldherkenning. Deze techniek noemen wij ObsIdentify en is ontwikkeld in samenwerking met Naturalis en COSMONiO. Deze techniek maakt het mogelijk dat wij op basis van een foto kunnen aangeven welke soort op de foto staat. Deze techniek werkt inmiddels voor 18.000+ soorten verdeeld over de soortgroepen. Blijf echter kritisch kijken naar je eigen foto's. Een goede voorspelling is afhankelijk van de kwaliteit en de uitsnede van de foto. Kijk voor meer informatie op snelstart .

Social media

Waarneming is actief op Social Media. Je kunt ons vinden op Twitter en Facebook! Via deze kanalen blijf je niet alleen op de hoogte van bijzondere en zeldzame waarnemingen maar tevens over updates en nieuwtjes rondom het platform.

Forum

We hebben een actief forum met Waarnemingen.be en Waarneming.nl-gebruikers. Hier vind je veel kennis en informatie over allerlei onderwerpen. Zoek je een nieuwe verrekijker maar je vindt de keuze te groot. Vraag anderen naar hun ervaring. Bijna alle soortgroepen hebben een eigen sub-forum waar je terecht kan met vragen en opmerkingen. Tevens is het de plek om vragen te stellen over onze mobiele applicaties (ObsMapp en iObs). Verkoop of wil je boeken kopen? Kijk dan eens op het Koop en Verkoop topic.

Nieuwsbrief

Via onze nieuwsbrief krijg je tips en wetenswaardigheden per e-mail. Onze nieuwsbrief wordt door circa 40.000 mensen gelezen en is een goed medium om op de hoogte te blijven over bijvoorbeeld telprojecten, nieuwe veldgidsen, nieuwe optiek, interessante reizen in binnen- en buitenland, de mooiste foto's van de maand op Waarnemingen.be, etc. Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief.

This website uses cookies to ensure you get the best experience.